Aplica acum la Credit fara dovada venitului chiar si pentru rau-platnici – EasyCredit [Aplica Aici] | Cerere credit rapid online

Info Credit fara dovada venitului chiar si pentru rau-platnici – EasyCredit [Aplica Aici]

martie 30th, 2014 | EasyCredit, Nevoi Personale | Vazut:29.741 views.

Un produs special pentru cei care nu pot aduce dovada unui venit si doresc un credit rapid. Se adreseaza si celor care se afla in baza de date ca si rau-platnici EasyCredit trecand peste aceste detalii insa va verifica si va va sfatui daca sa aplicati sau nu (daca suportati rata lunara). Acest credit nu este tocmai cel mai ieftin avand o dobanda destul de mare 4% lunar din suma totala imprumutata + la alegere cat doritisa returnati din bani insa este acordat mai rapid decat cel bancar.

Ce trebuie sa stiu despre acest credit?
Se percepe garantie ipotecara (apartament, casa) pe baza caruia se acorda imprumutul. Suma maxima acordata este 25% din valoarea garantiei iar minimul este 1500Euro.

Documentele minimale sunt cele cu care dovediti proprietatea si buletinul dumneavoastra. Proprietatea poate sa fie si pe alt nume insa va trebui acordul la notar pentru ipoteca.

Dupa completarea cererii online un consultant va analiza datele trimise dupa care va vomcontactata telefonic.

Biroul de Credit >AICI<


Cerere Credit >AICI<
Dupa completarea cererii un consultant va verifica datele introduse dupa care va face redirectionarea catre cea mai buna posibilitate. Daca avem acoperire in orasul dumneavoastra si scoringul este eligibil bancar cererea va fi preluata de un broker care va va ajuta in demersul accesarii creditului GRATUIT. Cei care sunt din zone in care nu avem acoperire vor fi redirectionati catre banci locale (partenere) iar cei care nu au un scoring potrivit pentru credit bancar vor fi redirectionati catre societati IFN (asemanatoare bancilor). Detalii despre statusul cererii pot fi vazute oricand online >AICI<
Costuri si informatii:
Credit fara dovada venitului chiar si pentru rau-platnici – EasyCredit [Aplica Aici]
Costuri si informatii:

Tip & Banca:
EasyCredit
Nevoi Personale


Dobanda: 4%

Tip Dobanda: Fixa

DAE: Fara Informatii

Analiza dosar: Negociabil

Credit: 25% din garantie

Datele sunt informative si pot suferi modificari!

Alte detalii:             

Credit cu garantie ipotecara, se acorda maxim 25% din garantie
Datele sunt informative si pot suferi modificari!

Credit Rapid Imprumut Urgent Nevoi Personale Bani Acum