Aplica acum la Banca Transilvania – Achizitie auto [Aplica online, AICI] | Cerere credit rapid online

Info Banca Transilvania – Achizitie auto [Aplica online, AICI]

aprilie 26th, 2015 | Nevoi Personale | Vazut:2.151 views.

E timpul sa nu mai schimbi piese, ci sa schimbi direct masina. Creditul auto Formula BT de la Banca Transilvania se acorda pentru achizitionarea de masini noi sau second hand.

VALOAREA CREDITULUI
40.000 euro sau echivalentul in lei

MONEDA ACORDARII
lei/ euro

PERIOADA CONTRACTULUI
5 ani

DESTINATIA CREDITULUI
cumparare autoturism

Garantii necesare:
– garantie mobiliara pe autoturism
– pentru creditele mai mari de 20.000 euro este necesara ipoteca imobiliara
– polita de asigurare tip CASCO va fi cesionata in favoarea bancii

Documente necesare:
– acte prin care sa vedem ca beneficiezi de venit: adeverinta de salariu (descarca aici), adeverinta centralizatoare pentru dovada veniturilor din anul anterior, copie dupa contractul individual de munca, cu ultimul act aditional si extras din registrul electronic al salariatilor, alte acte doveditoare de venit (pensii, chirii, dividende, venituri din activitati independente, alte venituri cu caracter permanent)
– act de identitate (pentru sot/ sotie, in original), precum si un alt act de identitate al solicitantului (pasaport, permis de conducere sau certificat de nastere)
– certificat de casatorie, in original (daca e cazul)
– cerere de credit

Pentru a fi contactat si a primi o oferta completati o cerere online AICI

Biroul de Credit >AICI<


Cerere Credit >AICI<
Dupa completarea cererii un consultant va verifica datele introduse dupa care va face redirectionarea catre cea mai buna posibilitate. Daca avem acoperire in orasul dumneavoastra si scoringul este eligibil bancar cererea va fi preluata de un broker care va va ajuta in demersul accesarii creditului GRATUIT. Cei care sunt din zone in care nu avem acoperire vor fi redirectionati catre banci locale (partenere) iar cei care nu au un scoring potrivit pentru credit bancar vor fi redirectionati catre societati IFN (asemanatoare bancilor). Detalii despre statusul cererii pot fi vazute oricand online >AICI<
Credit Rapid Imprumut Urgent Nevoi Personale Bani Acum