Aplica acum la Sansele unui restantier de a lua un credit – Singura solutie de creditare [AICI] | Cerere credit rapid online

Info Sansele unui restantier de a lua un credit – Singura solutie de creditare [AICI]

iulie 7th, 2014 | Stiri Financiare | Vazut:7.526 views.

Un restantier cu intarzieri de peste 90 de zile timp de 5 ani nu va mai putea face imprumuturi bancare picand la scoring la orice banca. Singura solutie de a lua un nou imprumut sunt IFN-urile insa aici dobanda va fi putin mai mare decat la un credit bancar.

Noi facem automat verificarea pe baza CNP-ului pentru a vedea cu cate zile sunteti in baza de date si daca are rost sa incercam sa va incadram la un credit bancar. Daca nu va incadrati va recomandam unul din IFN-urile partenere in functie de suma doria.

Cel mai rapid puteti accesa un credit cu garantie ipotecara (fara dovada venitului, chiar si pentru restantieri) suma maxima fiind 25% din valoarea ipotecii.

Pentru a aplica la acest credit va rog sa completati o cerere AICI

Biroul de Credit >AICI<


Cerere Credit >AICI<
Dupa completarea cererii un consultant va verifica datele introduse dupa care va face redirectionarea catre cea mai buna posibilitate. Daca avem acoperire in orasul dumneavoastra si scoringul este eligibil bancar cererea va fi preluata de un broker care va va ajuta in demersul accesarii creditului GRATUIT. Cei care sunt din zone in care nu avem acoperire vor fi redirectionati catre banci locale (partenere) iar cei care nu au un scoring potrivit pentru credit bancar vor fi redirectionati catre societati IFN (asemanatoare bancilor). Detalii despre statusul cererii pot fi vazute oricand online >AICI<
Credit Rapid Imprumut Urgent Nevoi Personale Bani Acum